Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları hasebiyle tercih edilmektedir. Münteşir malzemeler beyninde, katı muhit koşullarına ve elementlere uzun süre verilen kalmaya dayanacak şekilde anlayışlenmiş çelik ve kuvvetli bulunur.

Yangın gibi müstacel durumlarda dâhilen uçuk bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi alışılagelen durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma pürüz olmayan bu kilitler sadece yangının zararlı etkilerini bağırsakeriye hapseder.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü madde ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Yangın Kapısı kötü sızdırmaz özelliğe malik olması dolayısıyla yangın anında insanların tütün zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu kapılar hariçya doğru ve kolay açılabilen bünyeya sahiptir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı tam esenlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim parkeçe.

Binalarda kâin yangın kapıları ve anne kapıların taliı keşik yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği gibi, bir odanın derunindeki farklı bir oda bapsı da kabil.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen örgüdaki Yangın Bapları en şiddetli kalite ve en yaraşır paha politikamıza uygun olacak şekilde üretilir.

Yangın kapısı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilinen bu kollar uygun kapı kolu kabilinden mümkün.

Yangın yönetmeliğinde dışa vurum edildiği üzere bapların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Kapıların kendiliğinden kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut elan rafine gereç kullanılabilir. Yine bu tip kapıda bir standart olmadığı yürekin sac lakırtıınlığı 1.0 mm veya henüz edepli kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, kısaca belgesiz bir yangın kapısını diğer ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlayan fiyatlara bulmak mümkündür. Ivedi çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar ehven yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Yangın merdiveni kapısı, bir yangın yerinde insanların binadan hızlı ve güvenli bir şekilde ayrılmasını sağlayan bir bapdır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda sınırlı bir Yangın kapısı istanbul süre ısı ve yalım intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin tam şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi konstrüksiyonlırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir engel mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Report this wiki page